Nytt år, nya möjligheter.

Årets första månad är förbi och vi har full fart framåt på Stadshunden med nya satsningar bland annat med egna hundar och tävlingsambitioner men främst satsningar för dig som hundägare i Uppsala att ta del av.

Valp och unghundskurserna är i gång sedan tre veckor tillbaka och vi kommer i år även satsa på att erbjuda mer omfattande noseworkkurser, stadskurser där fika kurser med betoning på miljöträning med nya infallsvinklar på hantering av sin hund i nya och rörigare miljöer.

Vi på Stadshunden tror mycket på att möta dig som hundägare där du är med din hund och hjälper dig utifrån dina förutsättningar oavsett om det gäller ett specifikt problem eller generella funderingar du går runt och bär på. Därför kommer vi att börja erbjuda 30 minuter gratis konsultationer där jag och Michaela tillsammans med dig bollar dina tankar så du på bästa sätt kan ta dig till nästa steg med din
bästa vän.

För att du ska få lite nya infallsvinklar så kommer Michaela under 2017 att börja blogga regelbundet om olika ämnen utifrån förfrågningar vi får av er hundägare. Michaela kommer utifrån sin träning med sina hundar Anki och Leo att berätta hur hon funderar och hanterar sina hundar och förhoppningsvis inspirera dig och din bästa vän.
Första inlägget kommer handla om miljöträning. Maila oss gärna frågor eller ämnen som du skulle vilja att Michaela skriver om.

Med vänlig hälsning,
Gabriel

blog1pic