Inskolning

Del 1 – Boka tid

Är du intresserad av Stadshundens Hunddagis är du välkommen att besöka oss. Det går självklart lika bra att ringa för att ställa frågor och boka en tid för besök.

All inskolning är kostnadsfri – därför har du allt att vinna genom att testa Stadshundens Hunddagis

2014-04-08 14.18.34
Cesar något avvaktande

Del 2 – Besök

När vi har bokat en tid får du och din hund komma på ett kort besök som är första steget av inskolningen. Det innebär att din hund får springa lös i vårt lila rum och lukta på alla härliga dofter medan du får möjlighet att ställa frågor samt berätta om din hund för oss. Efter detta mötet bokar vi en ny tid för en halv dags inskolning.

 

 

 

 

image
Cesar upptäcker att Michaela är pussvänlig.

Del 3 – Första dagen

Nu är det dax att du vågar lämna din hund i vår trygghet. Nu ska din hund få vara hos oss en halv dag ca 3-4h. Det innebär att vi tar emot din hund rastad och klar. Sen får din hund spendera tid i lila rummet med Gabriel eller Michaela. Därefter följer promenad och slutligen att få testa på sin box.

 

 

 

 

 

2014-04-08 14.27.29
Cesar vilar efter en bergochdalbana av känslor, dofter och upptäckter men framför allt efter pusskalaset. Cesars version på inskolning men det varierar efter individ.

Del 4 – Dialog

Efter en halv dag informerar vi om hur det har gått. Därefter för vi sen en öppen dialog med dig som hundägare om hur vi ska gå vidare i inskolningen. Antalet inskolningsdagar varierar men brukar vara mellan 2-5 dagar.

 

Del 5 – Slutskedet

När vi har kommit så pass långt i inskolningen så finns det två vägar att gå: boka en tid för att testa en heldag (vi börjar ta betalt från första fungerande heldag) eller så  avbryter vi inskolningen då din hund inte tar till sig vårt koncept.