Underskattat träning

Passivitet och miljöträning är viktigt för hundar i alla åldrar och alla raser, men något vi ofta inte prioriterar så högt. Vi tänker att vi ska ”passa på” medan vi gör annat. Det är sällan ett framgångskoncept. Mitt tips är att istället passa på att ta en fika när du tränar passivitet med din hund. Detta är ju lättare sagt än gjort men idag bestämde jag mig för att ta med Mio på passivitet och miljöträning. Vi åkte till en galleria som tillåter hundar som blev en jättebra passivitetsträning och för att inte tala om miljöträning. Vi tog sedan en promenad i Slottsträdgården Ulriksdal.
Där målsättningen var att träna koppelträning med förhoppningen att möta några hundar för att träna lite hundmöten. Nu blev det bara ett hundmöte som gick jättebra så jag är nöjd ändå. Nu vet jag hur svårt det kan vara att komma iväg och träna passivitet, också kanske för att du vill ha andra hundar som störning? Därför vill jag passa på att tipsa om vår fikakurs som är just en kurs som är passivitetsträning men där vi passar på att fika och prata hund samtidigt 😊

  

4 reaktioner till “Underskattat träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s