Valpsömn

Förväntningarna att ta med valpen på massa äventyr kommer av sig när man påminns om valpens behov av sömn. Att valpen får sova är A och O för valpens utveckling till en trygg hund! 

Jag är noga med att se till att det alltid finns möjlighet för Mio att kunna gå undan och somna alt ta honom till mig och få honom att somna. Hos min mor.Hos min bror med familj så här fick Mio somna hos mig och min sambo efter lek med barn.Sömnen kommer som ett brev på posten efter morgonensrutiner av kissning, lek och mat.Vänjer Mio att använda sig av en koja för att gå undan för att kunna använda i stökigare miljöer och han verkar ta det med ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s