Malmö

Stadshunden finns nu även i Malmö!

Michaela har flyttat till Malmö och kommer att erbjuda både kurser och privatlektioner!

Självklart kommer jag ha samma målbild och sträva efter samma resultat som vi gjort i Uppsala, med samma fokus på just dig och din hund. På kurserna har vi få deltagare så att du ska känna dig bekväm, få din tid och känna att du får ut mesta möjliga av kursen. Jag jobbar alltid för att du ska hitta en väl fungerande vardag med din hund, samt att ni ska kunna skapa en fin och trygg relation tillsammans. All inlärning sker med positiv förstärkning.

Nästa valpkurs med start i MALMÖ börjar den 13/11 kl 12.00!

Tillfällen: 4×1 timme

Plats: Nydala

Pris: 1500 kr

Max antal deltagare: 4 st hundar

Intresserad? Anmäl Dig eller Kontakta Oss!

Nästa unghundskurs startar den 13/11, kl 13.15!

Tillfällen: 4×1 timme

Plats: Nydala

Max antal deltagare: 4 hundar

Pris: 1500 kr

Max antal deltagare: 4 st hundar

Intresserad? Anmäl Dig eller Kontakta Oss!

Vill du boka privatlektioner? Vet du inte hur du ska lägga upp din träning, har du kanske fastnat i din inlärning eller behöver hjälp med Hundmöten? Tveka då inte att skicka iväg ett Mail till mig på michaela@stadshunden.se så löser vi en tid! Just nu kostar privatlektioner endast 550 kr/h! Erbjudandet gäller fram till den 22/12-22.

Min första utbildning startade jag hösten -13 tillsammans med min spetstik Anki. Det blev Instruktörsutbildningen för Hundens hus. Men när man väl kommit igång är det svårt att sluta så jag passade på att gå en diplomathundsutbildning tillsammans med Anki våren -14. Hösten -14 gick jag även freestyleutbildning och påbörjade även min assistanshundsutbildning som jag klarade augusti 2015 tillsammans med Gabriel. Mycket vill ha mer och efter det påbörjade jag utbildningen till hundpsykolog. Hösten 2017 startade jag min utbildning till Nose Work instruktör hos Lerkulans hundcenter i Skinnskatteberg och i januari 2018 klarade jag utbildningen och blev certifierad Doftprovsdomare och Nose Work-instruktör hos Svenska Nose Work Klubben.


I dagsläget har jag valt att jobba mycket med problemutredning hos hundar. Det finns inget bättre än att få nysta i en hunds beteenden och känslor för att sedan med hjälp av positiv träning komma till bukt med ett problem. Det är så mycket bitar och detaljer som ska passa ihop för att allt ska klaffa! Att må bra och ha en fungerande vardag tillsammans med sin hund är viktigt och helt klart något av det bästa som finns. 🙂