Kampanjer!

Här kommer lite tips från oss på Stadshunden hur du kan förgylla din höst tillsammans med din bästa vän!

fika2

Passa på att gå kurs! Just nu har vi erbjudande på vår Fikakurs, 1300 kr (ordinarie 1500 kr). På fikakursen kommer vi utmana oss i vår miljöträning, samt träna stanna, inkallning och följsamhet i skarpa lägen. Varje tillfälle är på en ny plats med ett nytt café som avslut. Denna kurs är helt klart den perfekta höstkursen då vi kommer vara inomhus alla tillfällen! Läs mer och gör din anmälan här!

 

Nu drar vi igång Ta 3 betala för 2 på våraIMG_2696 produkter i butiken! (Gäller ej MUSH) Passa på att fynda Metizoprodukter eller kanske fylla på godislagret inför kurs. Kampanjen gäller hela oktober.

Vi kan även presentera en efterlängtad NYHET: nu kommer vårt helfoder MUSH Vaisto blå (nöt-kalkon-lax) också i 10kg! Finns att beställa i butiken.

En annan sak ni inte får missa nu till hösten är Arraks superbra kläder. Vi kommer ta in deras Active-byxa samt jacka i softshell. VI rekommenderar att ni hör av er till oss innan med ert intresse så vi vet exakt vad vi ska ta in. Vårt pris på byxorna är 599 kr samt 899 kr för jackan. Ni kan kolla in produkterna här http://www.arrakoutdoor.com/se/ och sedan återkomma till oss med önskemål och beställningar.

arrakoutdoor_logo

Missade du vårt senaste nyhetsbrev? Passa då på att anmäla dig nu för att få nästa omgång med härliga nyheter samt kampanjer! Anmälan gör du här!