Butiken!

IMG_2696Vi har fått in nya fina selar från Metizo!
Det är så kul att de har kommit i flera fina färger. Men också lite jobbigt för sådana som mig som gärna har en i varje färg. 😉 Vi har just nu rosa, turkos, grön, blå, röd och svart inne, kom in till oss för att testa så ni får rätt storlek samt se färgerna ”live” på er hund!

 

Vi har även köpt in Metizos godisväska efter att ha testat den själva under våren. Vi kan varmt rekommendera den! jag har haft många olika godisväskor i mina dagar men denna håller verkligen måttet. Den är stabil, smidig med magnetlås för öppningen, bra storlek, går att tvätta och det ÄR roligt att man kan välja färg. Det gör den lite mer personlig. Vi säljer godisväskan för endast 239 kr så skynda att fynda inför sommaren! Den kommer även med ett stabilt bälte (i samma färg som man valt) så man kan ha kläder utan fickor/andra möjligheter att sätta fickan på. Jättesmidigt!

IMG_6333-1

Vi håller just nu på att jobba upp vår lilla butik och kan stolt berätta att vi blivit återförsäljare åt Arrak outdoor! Hos dom kan man hitta mycket praktiska och hundägare-vänliga kläder. Vet ni med er att det är något speciellt ni vill ha från Arrak så är det bara att höra av er till oss.

Till hösten kommer vi även fylla på med godis och leksaker, självklart även dom saker vi testat och själva uppskattar.

Men nu i Juli passar vi på med lite semester så passa på att komma in innan för att fynda sele, godisväska och hundmat från mush!

Vad tycker ni är viktigast i en hundbutik? Finns det någonting ni vill att vi tar in? Något vi absolut inte får missa? Vi är tacksamma för alla era synpunkter och önskemål!

Med vänlig hälsning
Michaela Friberg